Sugen på ny design/header?

Just nu gör jag GRATIS designer och headers till dem som är intresserade! Skriv till mig genom en kommentar eller också till min bloggmejl.
Mejladress: Laroses.blogg@hotmail.se
Om du vill se andra headers som jag gjort, kan du mejla till mig. 
Frågor angående om design kan också mejlas eller kommenteras!
 
(Alla designer/headers som jag gör är GRATIS!)

31 oktober 2012

Då var det redan sista oktober. Tycker ni inte att det gått snabbt? Om två månader är det ju snart julafton! Hur fort går tiden egentligen? 
Idag vaknade jag väldigt tidigt. Kändes som om jag inte sov mycket alls. Är ganska trött just nu.
Det blir kanske bio idag eller bara hyra någon bra film, vi får se.
 

Mobilbloggning

Första gången jag mobilbloggar!Träningen gick bra och det var faktiskt ganska kul. Den här gången kändes det inte så långt. (Brukar kännas lång tid eftersom man har två-timmars ispass).
Blev ett sent inlägg men nu är det läggdags.
Godnatt läsare!Bjuder på en bild på en av mina söta och fina katter.

Dark and cold outside

Om några timmar blir det träning. Det blir ett två-timmars ispass. För er som inte vet, jag tränar konståkning. Orkar egentligen inte gå dit, men jag måste...
Innan dess får man väl bara sitta framför datorskärmen och ha tråkigt.
 
Förresten, har tänkt att kanske starta igång någon hösttävling. Så håll utkik efter det!

Wake me up

 
Vaknade för en liten stund sen. Ganska tidigt att vakna, kanske ni tänker eftersom det är höstlov för de flesta. Men jag är en sådan person som inte gillar att sova länge...
Idag händer inte så mycket förutom att jag ska på min träning senare ikväll. Resten av dagen kommer jag nog bara vara hemma.
Imorgon har vi kanske planerat att gå på bio.

Leaves change colors

Gillar inte dagar då man bara sitter hemma framför datan eller tv:en och inte har något att göra på höstlovet. Ibland kan det ju vara skönt förstås. Speciellt om man haft fyra prov på en vecka. Men man vill ju hitta på något kul när man har lov. Idag är det en sån dag. 
Fast idag fick jag lust att börja blogga. Har haft den här bloggen som jag blev nöjd med förut så varför börja på en ny? Man kan ju så småningom byta design. Så vi får se om jag fortsätter att blogga!
 

Välkommen hit!